Middagsmeny Varbergs Kusthotell Restaurang Severins

Middagsmeny hos Varbergs Kusthotell
  
0340-50 27 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Varbergs Kusthotell

På Severins på Varbergs Kusthotell serveras vällagad mat på säsongens råvaror, ofta med nordiska influenser och alltid med nyfångat på menyn. Här kan du starta dagen med vår stora frukost, njuta av en goda luncher och avsluta kvällen med en välsmakande à la carte-middag eller supé.

Betyg

4,2

Betyget är ett genomsnittligt betyg samlat från ett flertal andra tjänster som samlar in betyg och omdömen om restauranger.

Information

Fisk & skaldjur
Kött

Prisklass:

Meny

Köket rekommenderar 2–3 rätter för en full måltid. Allergier eller specialkost? Prata med oss

Snacks

Medan ni väljer

Curryrostade cashewnötter
45 kr
Rökta mandlar
45 kr
Marinerade oliver
45 kr
Syrade grönsaker
35 kr
En bit ost
55 kr
Coppa
125 kr
Lättsaltade chips med dipp
45 kr

Varmrätter

Huvudnumret

Helstekt rödtunga
295 kr
sandefjord och pressad potatis
Moules frites
295 kr
champagnegrädde, grillad lökolja, lime-aioli och bröd
Hälleflundra
345 kr
gula russin och sås på lagrad ost
Entrecôte
395 kr
salsa verde och bakad purjolök
Kotlett
325 kr
skysås, parmesankräm och bittra blad
Grillad majskyckling
345 kr
krämig grönsallad och hollandaise
Gratinerad blomkål
275 kr
marconamandlar, gräslök och brynt smör
Färsk rigatoni
275 kr
Havgus 12 och färsk tryffel

Köket rekommenderar

Kvällens meny
595 kr
Fyra serveringar

Förrätter

Något mindre

Gratinerad krabba
165 kr
smördeg och citron
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Kalixlöjrom & mandelpotatis
395 kr
lagrad Svecia och syrad grädde
Tonfisktartar
225 kr
rostad jäst, vindruvor och friterad bovete
Smörstekt pilgrimsmussla
225 kr
verjus och svensk saffran
Bläckfisk & guanciale
165 kr
med xo-sauce
Savolax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Oxtartar
195 kr
pepparrot och kapris
Kalvstek
195 kr
kapris, olivolja och grillade morötter
Kronärtsskocka
95 kr
syrat smör och havssalt
Radicchio
95 kr
citrus och rostad pistagenöt

Ostron

Franska ostron

Gillerdau
35 kr
styckpris
Ett halvt dussin
200 kr
Ett dussin
400 kr
Ostron & Champagne
250 kr
2 st ostron

Desserter

Efter maten

Ingrid Marie
145 kr
smördeg och syrad grädde
Mandelmussla
155 kr
smörkräm på havtorn och vaniljglass
Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Varm chokladkaka
135 kr
lättvispad grädde
En bit ost
95 kr
med inkokt fikon och fruktbröd
Chokladpralin
55 kr

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat