Matlådan har lagts i varukorgen

Middagsmeny Icehotel

Middagsmeny hos Icehotel
  
0980-668 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Icehotel

Välkommen till vår restaurang – här kan du avnjuta din middag i varm och trivsam miljö.
En flykt undan minusgraderna, men fortfarande med isen och våra omgivningar i fokus. Med utvalda, lokala råvaror serveras delikatesser som ren, älg, fjällröding och åkerbär. Välj bland rätterna i à la carte-menyn eller förboka en ismeny med dryckespaket som är en av våra särskilt framtagna måltidsupplevelser. 
Vår internationella köksbrigad sätter en kontinental tvist på de lokala ingredienserna, hämtade från älvar, berg, myrar och skogar i vår omgivning. Den vackra isen från Torne Älv adderar ytterligare ett spännande element till er middag i form av bordsdekorationer, tallrikar och skålar.

Betyg

4,1

Betyget är ett genomsnittligt betyg samlat från ett flertal andra tjänster som samlar in betyg och omdömen om restauranger.

Information

Fine dining
Fisk & skaldjur
Kött

Prisklass:

Förrätter

Morot
160 kr
Skivor av picklad morot med en örtemulsion, shiitakesvamp och krutonger

Vegetarisk

Regnbåge
190 kr
Regnbågsrullad med rostad pepparrotsgrädde. Toppad med lingoncoulis, rom från öring och dillolja
Rentartar
230 kr
Finskuren ren, schalottenlök, kapris, picklad svamp och Wrångebäckost toppas med aioli, krutonger och havtornstuile
Höstsoppa
190 kr
Skördesäsongens soppa gjord på rotfrukter, svamp, krutonger, rökt renhjärta och en höstig grönsaksbuljong

Desserter

Glass
180 kr
Vaniljglass, serveras med säsongens bär och karamell
Blåbär
160 kr
Vispad pannacotta med smak och textur av blåbär
Praliner
Välj mellan mörk choklad, ljus choklad, vitchoklad med citron

Vegetarisk ismeny, 4 rätter 945 kr/person

ISMENYN MÅSTE BESTÄLLAS SENAST KL 16.00 SAMMA DAG Kontakta oss på reservations@icehotel.com eller ring oss på 0980-66800 för att boka.

Experience the ice
Tre smakbitar gjorda med lokal inspiration. Tångcaviar, rödbetstartar och vegetarisk macaron

Vegetarisk

Förrätt
Skivor av picklad morot, örtemulsion, shiitakesvamp och krutonger

Vegetarisk

Huvudrätt
Ugnsbakad blomkål och kål med en örtemulsion, hasselnötter, picklad fänkål och dillolja

Vegetarisk

Efterrätt
Vaniljglass, karamell och hjortron serveras på is

Vegetarisk

Varmrätter

Souvas - Rökt ren
330 kr
En lokal klassiker - Rökt renkött och gräddsås, potatispuré och marinerade lingon
Älghamburgare
290 kr
Älgburgare med sallad, Västerbottenost, aioli och picklad lök. Serveras med pommes frites
Fjällröding
390 kr
Rödingfilé och potatis i krusbärssås. Serveras med rom från öring, picklad fänkål och gräslök
Blomkål
280 kr
Ugnsbakad blomkål och kål med en örtemulsion, hasselnötter, picklad fänkål och dillolja

Vegetarisk

Ismeny, 4 rätter 945/person

ISMENYN MÅSTE BESTÄLLAS SENAST KL 16.00 SAMMA DAG Kontakta oss på reservations@icehotel.com eller ring oss på 0980-66800 för att boka.

Experience the ice
Tre smakbitar gjorda med lokala ingredienser och inspiration. Löjrom, rentartar och bloody macaron
Förrätt
Lätt gravad regnbåge med sin rom. Serveras med krutonger, inlagd gurka, en örtemulsion, lingonrom och pepparrottsskum
Huvudrätt
Renytterfilé, pommes Anna med västerbottenost, rökt grädde, hjortroncoulis, krutonger av grönkål och rödvinssås
Efterrätt
Vaniljglass, karamell och hjortron serveras på is

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat