Veckans lunchmeny Varbergs Kusthotell Restaurang Severins

Vecka 9
Lunch vecka 10
  
0340-50 27 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Välj fritt från Severins lunchmeny bland förrätter, varmrätter och dessert. Nybakat bröd, smör och sallad serveras till alla gäster. Allergier eller specialkost? Prata med oss.

Måndag 3/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Tisdag 4/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Onsdag 5/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Torsdag 6/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Fredag 7/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Lördag 8/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr

Söndag 9/3

Förrätt: Bakad kålrot
95 kr
gräslök, mandel och brynt smör

Vegetarisk

Förrätt: Kallrökt lax
165 kr
senapsgrädde och piment d´espelette
Förrätt: Kalixlöjrom
295 kr
mandelpotatis, lagrad svecia och syrad grädde
En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Piggvarsbullar
245 kr
mandelpotatispuré, purjolök och sandefjord
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sotad lök, rotselleripuré och örter
Varmrätt: Färsk rigatoni
195 kr
havgus 12 och färsk tryffel

Vegetarisk

Dessert: En kula vaniljglass
95 kr
med syltad citrus
Dessert: Crème brûlée
125 kr
karamelliserad brunost och apelsinzest
Dessert: En bit ost
95 kr
med fikon och bröd
Dessert: Chokladpralin
55 kr
På restaurang Severins serveras vällagad mat på säsongens råvaror, ofta med nordiska influenser och alltid med nyfångat på menyn.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: