Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Domtrappkällaren

Vecka 35
Lunch vecka 36
  
018-13 09 55
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

För frågor om allergener i maten, vänligen kontakta personalen för mer information.

Måndag 2/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Tisdag 3/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Onsdag 4/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Torsdag 5/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Fredag 6/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Lördag 7/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Krämig risonipasta
145 kr
med grillad grön sparris, örtolja, citron parmesan och färska örter

Vegetarisk

Bakad sej
169 kr
med färskpotatis ångad broccoli och brynt citronsmör
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Fjällröding
279 kr
med dill- och smörslungad färskpotatis, rostad knippmorot, örtig vitvinssås samt fänkålsallad med kålrabbi och äpple
Hjort
279 kr
med potatisterrin, palsternackspuré, friterad persilja, rostad rotselleri och rödvinssås

Söndag 8/9

Lunchstängt

Lunchen hos Domtrappkällaren i Uppsala anpassas efter årstiderna och speglar de naturliga skiftningarna i skog, mark och hav, för att fånga säsongens smaker på bästa sätt. Här ligger fokus på svenska råvaror med välkomnande internationella influenser.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: