Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny BENNE Pastabar

Vecka 50
Lunch vecka 51

Information om dagens lunch

Vi serverar hemmagjorda pastarätter till ett riktigt schysst pris. Vi tillverkar vår färska pasta varje dag på våra restauranger och våra såser lagas från grunden, på färska och bra råvaror.

Måndag 16/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Tisdag 17/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Onsdag 18/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Torsdag 19/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Fredag 20/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Lördag 21/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja

Söndag 22/12

Slow Tomato
50 kr
Långkokt tomatsås gjord på karamelliserad lök. Toppad med lagrad hårdost, baby leaves och basilika

Vegetarisk

Double Cheese
70 kr
Himmelsk ostsås på taleggio och lagrad hårdost. Toppad med persilja, svartpeppar och mer ost

Vegetarisk

Smoked Pig
75 kr
Nystekt bacon i krämig vit sås med svartpeppar. Toppad med lagrad hårdost och persilja
Green Ragu
85 kr
Vegofärs i mustig tomatsås med örter. Toppad med lagrad hårdost, vitlöks-créme fraiche och persilja

Vegetarisk

Silky Bird
90 kr
Rostad kycklinglårfilé i gräddig tomatsås. Toppad med lagrad hårdost, persilja och basilika
The Shrooms
95 kr
Vitlöksfräst svamp i en ljuvligt krämig sås. Toppad med lagrad hårdost, svart tryffelolja och pumpakärnor

Vegetarisk

The Visitor - Spicy Salsiccia
85 kr
Nystekt salsiccia i gräddig tomatsås med rosmarin. Toppad med lagrad hårdost, persilja och chiliolja
Välkommen till BENNE Pastabar i Uppsala. Här serveras hemmagjorda pastarätter till lunch till ett riktigt schysst pris. Vi tillverkar vår färska pasta varje dag på våra restauranger och våra såser lagas från grunden, på färska och bra råvaror. Vår vision är att alla ska ha råd med vällagad mat på restaurang. Ett minnesvärt restaurangbesök ska varken bli för svårt eller för dyrt.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: