med bruna bönor alt. löksås serveras med kokt potatis
Krämig fiskgratäng
med grönsaker, ris och färskost
Ost och skinksallad
Onsdag 5/3
Fransk fläskgryta
med örter och senapststing serveras med ris alt. kokt potatis
Lysande gul fiskgryta
serveras med potatis
Kycklingsallad
Torsdag 6/3
Gulaschsoppa
serveras med pannkakor, sylt och grädde
Parma- och pestobakad fiskfilé
serveras med potatisstomp
Tacosallad
Fredag 7/3
Kreolsk gryta
med fläskfilé och korv
Räksallad
Lördag 8/3
Lunchstängt
Söndag 9/3
Lunchstängt
Har du en stor aptit och en kärlek för rejäl husmanskost? Då är Stuveribaren i Uddevalla hamnterminal ditt nya favoritställe! Här får du en lunch som inte bara mättar – den ger dig också energi nog att lyfta en container med bara viljan (nästan, i alla fall).
Varje dag serveras klassiska rätter som gör magen lycklig och smaklökarna tårögda av glädje. Kanske en perfekt stekt fläsk med löksås? Eller en fiskrätt som är så god att du överväger att tacka kocken personligen?
Miljön är härligt okomplicerad, stämningen är gemytlig och personalen är snabbare än en truck i högsta växeln. Så släpp verktygen, lämna skrivbordet eller pausa sjömanslivet en stund – Stuveribaren väntar med en riktigt go’ lunch! 🚢🍽️
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat