Veckans lunchmeny Svenska Gårdskök

Vecka 16
Lunch vecka 17
  
08-661 20 50
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår sallad, kaffe och läsk.

Måndag 21/4

Tisdag 22/4

Färsbiffar
139 kr
Serveras med tomatsås, ris, tzatziki och sallad.
Krispig kyckling
135 kr
Serveras med kryddig pommes och coleslaw.
Fiskgryta
139 kr
Serveras med lax, torsk och räkor, morötter, fänkål, blekselleri, zucchini, tomater, potatis och aioli, vitlöksbröd.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.

Vegetarisk

Onsdag 23/4

Färsbiffar
139 kr
Serveras med tomatsås, ris, tzatziki och sallad.
Krispig kyckling
135 kr
Serveras med kryddig pommes och coleslaw.
Fiskgryta
139 kr
Serveras med lax, torsk och räkor, morötter, fänkål, blekselleri, zucchini, tomater, potatis och aioli, vitlöksbröd.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.

Vegetarisk

Torsdag 24/4

Färsbiffar
139 kr
Serveras med tomatsås, ris, tzatziki och sallad.
Krispig kyckling
135 kr
Serveras med kryddig pommes och coleslaw.
Fiskgryta
139 kr
Serveras med lax, torsk och räkor, morötter, fänkål, blekselleri, zucchini, tomater, potatis och aioli, vitlöksbröd.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.

Vegetarisk

Fredag 25/4

Grillad flankstek (fredag)
149 kr
Serverad med chimchurri, pommes frites, tomatsallad, rödvinssås & bearnaisedip.
Färsbiffar
139 kr
Serveras med tomatsås, ris, tzatziki och sallad.
Krispig kyckling
135 kr
Serveras med kryddig pommes och coleslaw.
Fiskgryta
139 kr
Serveras med lax, torsk och räkor, morötter, fänkål, blekselleri, zucchini, tomater, potatis och aioli, vitlöksbröd.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.

Vegetarisk

Lördag 26/4

Söndag 27/4

Välkommen på lunchen till Svenska Gårdskök på Gärdet i Stockholm. Vårt främsta mål är att servera god och hälsosam mat som man kan stå sig på. Vi använder svenskt kött och ekologiska grönsaker för att förbättra smaken och miljön. Vi gör såklart vår egen mat och såser här i köket så att kalla vår mat för hemmagjord är ingen överdrift. Vi är ett litet familjföretag som har mer än 15 år erfarenhet i restaurangbranschen, såsom Operakällern, Brillo och Sturehof. Där lärde sig ägaren Ferdous att utveckla sina färdigheter och passion för svensk husmankost och krogmat och såg samtidigt bristen på kunskap och utbudet av traditionell svensk mat. Därför så valde han att följa sin dröm och starta Svenska Gårdskök i juni 2021.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: