Veckans lunchmeny Diwan

Vecka 9
Lunch vecka 10
  
086673757
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Vänligen kontakta vår personal vid frågor om specialkost.

Måndag 3/3

Tikka masala
149 kr
Ghormreh sabzi
149 kr
Palak paneer
149 kr
Tandoori
149 kr
Palak scampi
175 kr
Gryt mix
155 kr
Koobideh
149/189 kr
Djojeh
179 kr
Siah sefid
269 kr

Tisdag 4/3

Balti
149 kr
Lamm palak
149 kr
Palak paneer
149 kr
Tandoori
149 kr
Palak scampi
175 kr
Gryt mix
155 kr
Koobideh
149/189 kr
Djojeh
179 kr
Siah sefid
269 kr

Onsdag 5/3

Tikka masala
149 kr
Ghymeh
149 kr
Palak paneer
149 kr
Tandoori
149 kr
Palak scampi
175 kr
Gryt mix
155 kr
Koobideh
149/189 kr
Djojeh
179 kr

Torsdag 6/3

Balti
149 kr
Lamm sambal
149 kr
Palak paneer
149 kr
Tandoori
149 kr
Palak scampi
175 kr
Gryt mix
155 kr
Koobideh
149/189 kr
Djojeh
179 kr
Siah sefid
269 kr

Fredag 7/3

Ghormeh sabzi
149 kr
Tikka masala
149 kr
Palak paneer
149 kr
Tandoori
149 kr
Palak scampi
175 kr
Gryt mix
155 kr
Koobideh
149/189 kr
Djojeh
179 kr
Siah sefid
269 kr
Baghalipolo
189 kr

Lördag 8/3

Lunchstängt

Söndag 9/3

Lunchstängt

Välkommen på lunch till oss och upplev en smakrik resa på Diwan - Östermalm pärla! Här finner du en omsorgsfullt tillagad och smakrik meny från det INDO -PERSISKA köket. Diwan strävar efter att erbjuda sina gäster genuina smaker och varm service i en atmosfär som speglar traditionell kultur. Vårt mål är att skapa minnesvärda matupplevelser där varje besök blir en resa genom gastronomins värld.Upptäck en värld av smaker med våra unika rätter från både Iran och Sverige! Njut av Irans rika och aromatiska kök, där varje tugga tar dig på en resa genom traditioner och exotiska kryddor. Kombinera detta med Sveriges rena och delikata smaker, inspirerade av naturens bästa ingredienser. Vår meny erbjuder det bästa av två världar, där autentiska iranska och svenska rätter möts för att skapa en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Välkommen till en smakresa som förbinder öst och väst på din tallrik.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: