Veckans lunchmeny Restaurang Snäckviken

Vecka 16
Lunch vecka 17
  
08-409 262 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår bröd, sallad, vatten och kaffe.

Måndag 21/4

Restaurangen stängd
Välkommen åter tisdag

Tisdag 22/4

Pepparrot- och senapsfylld bratwurst
med krämig vårpotatissallad, rostad vitlökssky, råmarinerade grönsaker
Bang bang kyckling
med chili, gurka, salladslök och jasminris
Indisk Daal
med rostad Bombaypotatis och gurkyoghurt med sesamfrö

Vegetarisk

Onsdag 23/4

Fetaostbakad kolja
med soltorkad tomat, paprika, potatis och krispig morot
Spaghetti Diablo
med chorizo, chili, vitlök, grädde, ruccola och salamicrisp
Koreansk friterad blomkål
med chiliglaze, picklad rättika, bönris och jordnötscrème

Vegetarisk

Torsdag 24/4

Ärtsoppa med pannkakor
samt sylt och grädde
Tacobuffé
med goda tillbehör
Gratinerad tortellini
med spenat, ricotta, tomat, grönsaker, grillad paprikacrème

Vegetarisk

Fredag 25/4

Örtrullad fläskkarré
med salviagräddsås, rostad potatis och sauterade färska grönsaker
Ryggbit av sej
överbakad med tomat och dragon, serveras med aioli samt ris
Pad Thai
med rostad tofu, lök, glasnudlar, böngroddar, jordnötter och koriander

Vegetarisk

Lördag 26/4

Lunchstängt

Söndag 27/4

Lunchstängt

Hos Restaurang Snäckviken i Södertälje är lunchen alltid något att se fram emot. Du hittar oss på Kvarnbergagatan 12, mitt i Södertälje Science Park. Här serveras tre varma rätter varje dag, noggrant tillagade med fokus på både smak och hälsa. Oavsett om du är sugen på något klassiskt, vegetariskt eller lite mer vågat – så finns det något för dig. Vår mat håller riktigt hög kvalitet utan att bli komplicerad. Det ska vara enkelt att äta gott, helt enkelt. Vi är stolta över vår mysiga miljö där du alltid möts av ett leende. Här får du inte bara mat – du får en upplevelse. Kom som du är, ta med kollegan, eller unna dig en stund för dig själv. Välkommen till din nya lunchfavorit!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: