Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Hos Andreas City

Vecka 47
Lunch vecka 48
  
063-51 19 97
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Till lunchen ingår det sallad, färskmalet kaffe, nybakat bröd & smör. Allergi? Prata med personalen!

Dagens lunch 120kr
Köp 10 luncher för 1150kr få den 11:e gratis. (104,50kr st)

Take awaylåda 95kr (11st 900kr)
Köp 10 luncher för 900kr få den 11:e gratis. (81,81kr st)

Måndag 25/11

Helstekt fläskkarré
120 kr
Serveras med kokt potatis gräddig skysås & gelé
Panerad fisk
120 kr
Serveras med dansk remoulad & kokt potatis
Tomat- & fetaostpaj
120 kr
Serveras med rostade frön & bönröra

Tisdag 26/11

Fläskschnitzel
120 kr
Serveras med tomatbakad potatis & dragonsås
Fisk med gräddkokt savoykål
120 kr
Serveras med kokt potatis
Gnocchi
120 kr
Serveras med svamp- & quornsås & italiensk hårdost

Onsdag 27/11

Högrevsburgare med ost
120 kr
Serveras med stekta champinjoner, honungs- senapsdressing & pommes frites
Björns fiskburgare
120 kr
Serveras med stekta champinjoner, honungs- senapsdressing & pommes frites
Bönbiffar
120 kr
Serveras med kokt potatis & tomatconcassé

Torsdag 28/11

Ärtsoppa & hemgjorda pannkakor
120 kr
Serveras med grädde, sylt, glass & tillbehörsbuffé
Kyckling med bambuskott
120 kr
Serveras med ris
Fröbakad fisk
120 kr
Serveras med tomatbakad potatis & dragonyoghurt
Vegetarisk moussaka
120 kr
Serveras med fänkålssallad

Fredag 29/11

Rostbiffstoast
120 kr
Serveras med kaffe-BBQsås & vitlöksbakad potatis
Fiskfilé med sweetchiliräkor
120 kr
Serveras med ris & ingefärsdressing
Zucchini- & halloumibiffar
120 kr
Serveras med vitlöksbakad potatis
Fredagsdessert: kladdkaka med grädde

Lördag 30/11

Lunchstängt

Söndag 1/12

Lunchstängt

Hos Andreas hittar du mitt i centrala Östersund. Här upptäcker du allt från underbar husmanskost, schnitzeltisdagar, hamburgeronsdagar till vegetarisk buffé. Vill du hellre ta med dig lunchen så finns Takeaway på lösvikt att köpa. 

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: