I dagens lunch på vardagar ingår salladsbuffé, bröd och kaffe efter maten.
Vi öppnar 11:00 och sista beställning till köket 13:30
sitt gärna kvar efteråt.
Allergisk säg till oss!
Löksås, rårörda lingon, kokt potatis och ölbrässerad lök
Panerad alaska pollock
149 kr
ingefäramajonnäs, kålsallad och rostad potatis
Sojabiff
149 kr
rostade rotsaker, gremolata och ostcremé
Onsdag 2/4
Stekt kycklingfilé
149 kr
Svensk kycklingfilé, dragonsås, brytbönor och bakade rotsaker
Panerad alaska pollock
149 kr
ingefäramajonnäs, kålsallad och rostad potatis
Sojabiffar
149 kr
rostade rotsaker, gremolata och ostcremé
Torsdag 3/4
Svensk Karréstek
149 kr
citron, vitlök persilja, rostad potatis tzatziki
Stekt Uerfilé
149 kr
potatispuré, fänkålssky och picklade rotsaker
Vitlöksbakad blomkål
149 kr
potatispuré, örtmajonnäs och brytbönor
Fredag 4/4
Wallenbergare
149 kr
Svensk kalvfärs, potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon
Stekt laxfilé
149 kr
Kokt potatis, ärtor, citron och vitvinssås
Vitlöksbakad blomkål
149 kr
potatispuré, örtmajonnäs och brytbönor
Lördag 5/4
Lunchstängt
Söndag 6/4
Lunchstängt
Hos Karins Krog (tidigare Reuterdahls Matsal) i centrala Örnsköldsvik möts man av en varm, familjär atmosfär där norrländska smaker står i centrum. Lunchen består av traditionella rätter med en modern twist, serverade i en hemtrevlig miljö. Det är en perfekt plats för att njuta av välsmakande mat i goda vänners lag.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat