serveras med örtslungad gurka, granny smith äpple, och fänkål
Fräsch grönsallad
139 kr
serveras med apelsin, fänkål, äpplen, parmesan och frasiga krutonger
Tisdag 1/4
Högrevs ragu
139 kr
serveras med gnocchi, stekt svamp och rökt sidfläsk
Stilla havsflundra
139 kr
serveras med potatismos, bryntsmör och rostad palsternacka
Fräsch grönsallad
139 kr
serveras med apelsin, fänkål, äpplen, parmesan och frasiga krutonger
Onsdag 2/4
Dragon kyckling
139 kr
serveras med dragonsås, rostad potatis och rostade rotsaker
Skaldjurssoppa
serveras med skagen, krutonger, gravad lax och fänkålssallad
Stekt bröd
serveras med svampsallad, parmesan kräm och örter
Torsdag 3/4
Helstekt fläskkarré
139 kr
serveras med karameliserat kål, brunsås, kokt potatis och lingon
Bakad sej
serveras med friterad potatis, vitvinsås och citron bakade morötter
Stekt bröd
serveras med svampsallad, parmesan kräm och örter
Fredag 4/4
Friterat kycklinglår
139 kr
serveras med country fries, kyckling jus, polenta, haricoverts och aioli
Smörbakad kummel
serveras med potatismos, fänkål och rättika sallad samt bryntsmör sandefjord sås
Tomat och mozzarella
serveras med pesto pasta och parmesan
Lördag 5/4
Lunchstängt
Söndag 6/4
Lunchstängt
Njut av en god lunchbuffé i vår atmosfäriska EGO Bar & Restaurang på Hotell Savoy. Det är vår egen passion för god och vällagad mat i kombination med spännande dryck, som vi även vill förmedla till er gäster.
Välkommen!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat