Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Lee Baguette

Vecka 5
Lunch vecka 6
  
0455-61 98 88
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Vänligen kontakta personalen vid frågor om allergi.

Måndag 3/2

Bún gà
110 kr
Runda risnudlar med skivad kycklingbröst, sötsura fisksås och jordnötter
Cơm xíu mại
110 kr
Vietnamesiska köttbullar i tomatsås serveras med jasmine ris
Gỏi tôm
110 kr
Vietnamesisk räksallad med glasnudlar, salladsdressing och jordnötter

Tisdag 4/2

Bún bò
125 kr
Runda risnudlar med tunt skivad ryggbiff, sötsura fisksås och jordnötter
Cơm xá xíu
110 kr
Grillad fläskkarré, serveras med jasminris och lees special-majonnäs och sesamolja
Gỏi gà
110 kr
Vietnamesisk kycklingsallad med glasnudlar, salladsdressing och jordnötter

Onsdag 5/2

Bún tôm
120 kr
Runda risnudlar med marinerade räkor, sötsura fisksås och jordnötter
Cơm bò tỏi
140 kr
Tunt skivad ryggbiff, serveras med jasminris, mynta samt lees special-vitlökdressing och jordnötter
Gỏi xá xíu
110 kr
Vietnamesisk grillad fläsksallad med glasnudlar, salladsdressing och jordnötter

Torsdag 6/2

Bún xá xíu
110 kr
Runda risnudlar med grillad fläskkarré, sötsura fisksås och jordnötter
Cơm gà
130 kr
Skivad kyckling. serveras med jasminris. mynta, rödlök, lees special vitlökdressing och jordnötter
Gỏi bò
120 kr
Vietnamesisk medium-rare biffsallad med glasnudlar, salladdressing och jordnötter

Fredag 7/2

Bún bò
125 kr
Runda risnudlar med tunt skivad ryggbiff, sötsura fisksås och jordnötter
Cơm tôm
135 kr
Marinerade räkor; serveras med jasminris, mynta, lees special-vitlökdressing och jordnötter
Gỏi gà
110 kr
Vietnamesisk kycklingsallad med glasnudlar, salladsdressing och jordnötter

Lördag 8/2

Lunchstängt

Söndag 9/2

Lunchstängt

Välkomna till Lee Baguette, sydöstra Sveriges första restaurangen som specialiserar sig inom vietnamesiska baguetter.Hos oss serveras du alltid fräsch och hemlagad vietnamesisk mat med hög kvalité till lunch och middag.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: