med gräslökssmörsås, krossad potatis och glaserad morot
Coq au vin
på kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottensost och tryffelcreme
Ångad Broccoli
med hummus, fetaost, lökringar, aioli och picklad rödlök
Vegetarisk
Tisdag 16/12
Stekt panerad Flundra
140 kr
med dansk remoulad, gröna ärtor och kokt potatis
Coq au vin
på kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottensost och tryffelcreme
Ångad Broccoli
med hummus, fetaost, lökringar, aioli och picklad rödlök
Vegetarisk
Onsdag 17/12
Rimmad Lubbfilé
140 kr
med vitvinssås, trattkantareller, purjolök och kokt potatis
Coq au vin
på kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottensost och tryffelcreme
Ångad Broccoli
med hummus, fetaost, lökringar, aioli och picklad rödlök
Vegetarisk
Torsdag 18/12
Vinpocherad Stillahavs Flundra
140 kr
med gratinerat potatismos, skaldjurssås och räkor
Coq au vin
på kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottensost och tryffelcreme
Ångad Broccoli
med hummus, fetaost, lökringar, aioli och picklad rödlök
Vegetarisk
Fredag 19/12
Fiskgryta
140 kr
med tomat, vittvin, grädde, saffran, aioli och krutonger
Coq au vin
på kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottensost och tryffelcreme
Ångad Broccoli
med hummus, fetaost, lökringar, aioli och picklad rödlök
Vegetarisk
Lördag 20/12
Lunchstängt
Söndag 21/12
Lunchstängt
Strandpiren är en av Hudiksvalls mest populära restauranger med fantastiskt läge vid havet. Här äter du en god lunch i genuin atmosfär. Endast 10min promenad från centrum. Restaurangen är prisad i White Guide 2018, 2019, 2020, 2021,2022 som en av Hälsinglands bästa restauranger.