med pepparsås, brysselkål, svartvinbärsgelé, stekt potatis
Tisdag 15/4
Krispigt panerad spätta
129 kr
med potatispuré, krämig räksallad, dillslungade ärtor, rädisa och citron
Skånsk kalops
129 kr
med morot, rödbetor, kokt potatis
Onsdag 16/4
Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor, brynt smör eller gräddsås, potatispuré
129 kr
Varje Onsdag!!
Färsk pasta
129 kr
med skaldjur (räkor, musslor, scampi) i en het tomatsås
Torsdag 17/4
Torsdags-Schnitzeln, skysås, ärtor, persiljesmör och rostad potatis
129 kr
Varje Torsdag!! (varierande såser och tillbehör)
Smörstekt sejfilé
129 kr
med butternutcremé, syrade ärtor, kokt potatis, grässlökssås
Fredag 18/4
Lördag 19/4
Lunchstängt
Söndag 20/4
Lunchstängt
Att äta lunch hos oss på Meny på Berga på Garnisonsgatan 5 i Helsingborg är en smakresa som kombinerar svensk husmanskost med spännande rätter från hela världen. Hos oss hittar du allt från traditionella klassiker till streetfood och fusionrätter, alltid tillagade med kärlek och kreativitet. Bakom det hela står Camilo och Batcha, våra två passionerade matentusiaster som brinner för att skapa god mat lagad från grunden.
Atmosfären är varm och välkomnande, och du märker direkt att gästerna står i fokus. Varje rätt är genomtänkt och tillagad med noggrannhet, så att varje tugga blir en njutning. Vi lovar alltid att göra vårt yttersta för att du som gäst ska bli både nöjd och glad – och hålla vårt löfte.
Oavsett om du är sugen på en smakrik husmansrätt eller vill prova något mer exotiskt, finns något som passar på vår varierade meny. Så om du vill äta gott och bli omhändertagen av människor som älskar sitt jobb, är Meny på Berga ett självklart val.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat