Veckans lunchmeny Stallbacksrestaurangen

Vecka 16
Lunch vecka 17
  
016-966 57
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Dagens rätt, vardagar 135:- (avhämtning 115:-) Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd och kaffe samt kaffe. Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag.

Måndag 21/4

Annandag påsk
öppet

Tisdag 22/4

Pocherad torskfilé
139 kr
med hummersås, räkor och potatismos
Korvstroganoff
med ris
Spaghetti
med köttfärssås och färskriven grana pandano

Onsdag 23/4

Köttfärslimpa
139 kr
med gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
Panerad spättafilé
med dill- och citroncreme och kokt alt. stekt potatis
Pasta Carbonara
med parmesanost

Torsdag 24/4

Ärtsoppa och pannkaka
139 kr
med sylt och grädde
Ugnsstekt marinerad kycklingfilé
med basilikacreme och rostad potatis
Isterband
med persiljestuvad potatis och rödbetor
Klassisk lasagne

Fredag 25/4

Nötfärsbiff
139 kr
med gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
Panerad flundrafilé
med skagenröra och kokt alt. stekt potatis
Pasta tortiglioni
med kycklingfilé, basilika, soltorkade tomater och mozzarella
Stekt falukorv
med stuvade makaroner

Lördag 26/4

Öppet
hopptävlingar på området

Söndag 27/4

Öppet
hopptävlingar på området
Är du sugen på en riktig husmansklassiker till lunch? Då är Stallbacksrestaurangen vid Sundbyholms travbana i Eskilstuna platsen för dig! Här lagar vi all mat från grunden med kärlek, precis som hemma – fast utan disken. Du får smaker som sitter i länge, till priser som inte galopperar iväg. Det är en plats där lunch inte bara stillar magen, utan även ger en dos vardagslyx. Oavsett om du är stamgäst eller förstagångsbesökare blir du alltid bemött med ett leende. Vår meny varierar och bjuder ofta på klassiker med en modern twist. Sitt ner, koppla av och låt oss ta hand om resten. Du hittar oss på Sundbyholm Travbana, strax utanför Eskilstuna. En lunch hos oss är aldrig ett felsteg – snarare ett vinnartips!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: