Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny The Food Company

Vecka 15
Lunch vecka 16
  
033-12 52 50
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, vatten och kaffe. Är du pensionär? Då betalar du 105:- för lunchen från kl 12.30. Studentlunch 120:- (giltigt Mecenatkort ska medtagas) Vi reserverar ej bord för bricklunch.

Måndag 14/4

Dagens Kött:
130 kr
Långbakad fläsksida med ramslöksaioli, äpple & chilichutney och råstekt purjolökspotatis
Dagens Fisk:
Panerad fisk med dansk remouladsås, citron, potatismos och löksallad
Veckans gröna:
130 kr
Friterad getost med kryddpicklad gulbeta, rostade primörer och valnötsvinägrett

Vegetarisk

Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 15/4

Dagens Kött:
130 kr
Fläsk med löksås och kokt potatis eller raggmunk och lingon
Dagens Fisk:
Mandelbakad fisk, brynt smör, rostad blomkål samt potatismos
Veckans gröna:
130 kr
Friterad getost med kryddpicklad gulbeta, rostade primörer och valnötsvinägrett

Vegetarisk

Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Onsdag 16/4

Dagens Kött:
130 kr
Clubsandwich på hembakad foccacia och svensk gårdskyckling och pommes frites
Dagens Fisk:
Ramslöksgratinerad fisk med paprikasås, broccoli och persiljeslungad potatis
Veckans gröna:
130 kr
Pizza med getost, savoykål, tomat och valnötter

Vegetarisk

Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Torsdag 17/4

Stängt
Välkommen åter tisdag 22 april

Fredag 18/4

Stängt
Välkommen åter tisdag 22 april

Lördag 19/4

Lunchstängt

Söndag 20/4

Lunchstängt

The Food Company vid Skaraborgsvägen på Simonsland i Borås, är den perfekta mötesplatsen för en härlig lunch med vänner eller kollegor. Här kan du välja mellan smakrika lunchrätter med kött, fisk och grönt och varje dag finns de klassiska köttbullarna på lunchmenyn. Oavsett vad du föredrar är det alltid en välkomnande atmosfär och något för alla.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: