med lök, tomat, bostongurka och ost serveras med äkta potatismos
Pankopanerad stekt fiskfilé
med kall Örtagårdsås, citron och kokt potatis
Pasta: Carbonara
med färskriven parmesan och ruccola
Husman: Morfars köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon och äkta potatismos
Dessertmåndag: Chokladmousse
med vaniljgrädde
Tisdag 15/4
Panerad kycklingschnitzel
med choronsås (tomatiserad bearnaise) och rostad örtpotatis
Chiliglaserad koljafilé
med chablisås, kokt dillpotatis och citron
Pasta: Carbonara
med färskriven parmesan och ruccola
Husman: Morfars köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon och äkta potatismos
Onsdag 16/4
Wallenbergare på kalvfärs
med brynt smör/ gräddsås, äkta potatismos, gröna ärtor och lingon
Stekt Kungsfisk (Uer)
med sherry-& örtsås, kokt potatis och rostad citron
Pasta: Carbonara
med färskriven parmesan och ruccola
Husman: Morfars köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon och äkta potatismos
Torsdag 17/4
Husets schnitzel
med Nigels legendariska bearnaisesås, ärtor och stekt potatis
Klassisk mandelbakad fiskfilé
med krämig citronsås och kokt potatis
Dessert: Husets Äppelpaj
med vaniljsås
Pasta: Carbonara
med färskriven parmesan och ruccola
Husman: Morfars köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon och äkta potatismos
Fredag 18/4
Långfredag stängt
Glad påsk!
Lördag 19/4
Söndag 20/4
Att äta lunch hos Restaurang Husman i Trollhättan innebär att njuta av vällagad husmanskost som värmer både kropp och själ. Beläget på andra våningen i samma byggnad som Toveks Bil i Knalleland, erbjuder restaurangen klassiska svenska rätter med kärlek och omsorg.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat