Farin- & gräslöks-bakad laxlé med sparris, citrus hollandaisesås & dillpotatis
Dagens Gård
Stekt fläsk med raggmunk/kokt potatis & bruna bönor eller löksås
Onsdag 12/3
Dagens Hav
Sprödbakad spättalé serveras med dansk remouladsås eller Skagenröra, samt örtpotatis
Dagens Gård
Åhagas panerade schnitzel med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Torsdag 13/3
Dagens Hav
Åhagas fisk & skaldjurssoppa smaksatt med fänkål, saffran & vitlök
Dagens Gård
Ärtsoppa med fläsk
Österrikisk Gulasch
med crèmefraiche
Dagens Äng
Krämig kantarellsoppa med crèmefraiche & krutonger
Efterrätt ingår
Pannkakor med bärkompott och vispad grädde
Fredag 14/3
Dagens Hav
Knaprigt stekt gösfilé med krämig kantarellsås & potatismos
Dagens Gård
Åhagas köttbullar med pressgurka, rårörda lingon & potatismos
Lördag 15/3
Söndag 16/3
Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat